Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Redo för påsken

29 mar , 2018, 12.00 Jenna Matintupa

 

Det känns som fredag idag, fast det är det väl i princip också. Eftersom jag inte haft skola på hela veckan, har jag mest hängt hemma och kurerat mig. Som tur börjar äntligen min förkylning vara på bättringsvägen. Sover ännu lite dåligt, men kan också hänga ihop med att det är så ovant att Agnes inte är hemma. Som tur träffas vi imorgon! Och även om det var så mycket lättare än jag trodde det skulle vara att vara ifrån henne, så längtar jag ändå så mycket efter henne. Ska pussa ihjäl henne imorgon!

Idag har jag ätit frukost i lugn och ro, packat för påskhelgen, duschat och kollat på Timeless som det äntligen börjat med ny säsong av på Netflix. Älskar den! Om någon timme ska jag börja ta mig till stan och sen jobbar jag fram till 19. Efter det tar jag vinflaskan under armen och åker direkt till Kallio för att fira Louise födelsedag!

Lite påsk har vi ändå haft här hemma, till och med min frukost imorse kändes påskin. Och kanske snyggaste påskäggen ever? Håller på och pysslar ihop påskägg till kidsen. Har funderat vad jag ska lägga i när alla av dem inte äter godisar, och det har inte rum så stora saker in i dem. Nu lutar det åt torkad frukt och en liten pixiebok. Låter väl bra?

Nu ska jag plocka upp här hemma lite och sen in till stan. Om ni har vägarna förbi rödbergen så kom in och säg hej! Butiken ligger på fredriksgatan 18.

En kommentar

  1. Miilo skriver:

    Jess, bästa nyheten (timeless)! Nu var påsken räddad hehe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *