Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Högljudda diskussioner och bubbel med utsikt över Berghäll

28 mar , 2018, 14.58 Jenna Matintupa

 

Igår efter att jag hängt hemma hela dagen, läst ut bokklubbsboken och ätit middag med killen tog jag metron in till stan. Det var bokklubbsdags plus att Malin just har flyttat och jag skulle få hälsa på för första gången. Även om det var svinkallt var det soligt och kändes som om våren äntligen kommit. Väl framme satt vi oss och snackade skit och drack rosé med världens ljuvligaste utsikt i väntan på resten av gänget. Så mycket som händer i livet och så mycket att prata om. Kanske vår fnissigaste kväll på evigheter?

Och hennes lägenhet alltså! Tycker det är ganska amazing att hon bara bott typ en vecka och redan lyckats få den se perfekt ut. Sen älskar jag hennes inredningsstil, men vem gör inte det? Förresten så gulligt att hon har oss i bokhyllan, och lilla baby Agnes. Herregud så liten hon är där!

Så kom resten av gänget och vi skålade med bubbel för våren, nya och gamla flörtar och livet överlag. Sen åt vi som vanligt massa gott snacks, diskuterade böckerna vi läst (Karismasamhället – en roman av Elis Burrau och Helioskatastrofen av Linda Boström Knausgård). Det blev en väldigt intressant diskussion om främst karismasahället. Vi hade väldigt olika syner på den vilket resulterade i ett gäng högljudda protester och till sist fick vi enas om agree to disagree.

Kvällen avslutades med kramkalas och peppiga meddelanden på messenger. Världens bästa gäng <3

En kommentar

  1. Malin skriver:

    Puss Jenna <33

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *