Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Inspiration,Vardagslivet

När våren står runt hörnet

26 mar , 2018, 15.59 Jenna Matintupa

 

Påskvecka, snart april och Agnes har åkt till mormor och morfar tills vi kommer upp till Österbotten på fredag. Hon har varit borta sen i lördags och det första gången jag är borta från henne mer än över natten. Trodde att jag skulle angsta massor, men det går faktiskt bra. Än så länge åtminstone, kan återkomma i slutet av veckan och se om det är lika easy peasy.

Den här veckan står lite skola, ett jobbskift, bokklubb och födelsedagsfest på schemat, innan vi åker till Österbotten för att fira påsk i några dagar. Äta god mat, hänga med familjen, träffa nya bebisar och annat härligt! Börjar gilla påsk som högtid mer och mer, är det något som kommer med att man blir äldre eller vadå? Har alltid tyckt att påsk varit en relativt  överflödig högtid men nu tycker jag den är ganska mysig.

Idag har jag bara varit hemma och försökt kurera min förkylning. En vecka av att vara sjuk börjar kännas, men jag tror att det svängt nu. Var till och med ute för att få frisk luft, frivillig motion är ändå något jag sällan sysslar med. Så vad ska en göra med massa fritid när inte två åringen är hemma? Min plan för ikväll är: läsa morgondagens bokklubbsböcker, rensa i garderoben, göra granola och förbereda blogginlägg för veckan. Kommer antagligen bara se på netflix, men jag KAN ju göra alla dessa saker om jag vill. Fast först sparrispasta och tömma diskmaskinen. Men före det kommer ett gottigt vårcollage med kläder, inredning och annat fint jag hittat på pinterest. Tänk tänk bara fem dagar till vår!

Alla bilder från min pinterest.

Bara jag som längtar efter ljusa toner, naturligt ljus och färgglad mat? Borde kanske skaffa en ljus kappa, läget är väl ganska bra nu när vi i misstag kastat alla våra vårjackor och jag har exakt noll… Och vita jeans är också så fint, men efter ett par försök med vita byxor är det bara att inse att det inte funkar för mig, men ljusa jeans är också fint. Vad är ni sugna på i vår?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *