Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Vecka 15/2018

9 apr , 2018, 13.22 Jenna Matintupa

 

Började med att skriva att jag sitter med en tekopp vid köksbordet men nu sitter jag på metron påväg in till stan. Har suttit och svarat på mail och det drog lite ut på tiden, fick stressa iväg till metron. Ska och käka lunch med min faster i stan, planen är årets första uteservering i stan. När jag promenerade med Agnes till  dagis imorse var det redan sju grader ute. Kan ni fatta, sju grader! Nu är verkligen våren här på riktigt. Och det passar ju perfekt att inviga med uteservering!

Helgen svischade förbi och igår var jag så trött efter kalas och gäster att jag tog både sovmorgon och två tupplurar under  dagen. Tröttare efter två års kalas än efter en utekväll. Så blir det tydligen när man är småbarns förälder. Agnes var iallafall jättenöjd med sitt kalas och pratar ännu om hur vi sjöng för henne, hur hon blåste ut ljuset på tårtan och alla som var här.

måndagsfrulle

Den här veckan består mest av två saker: skola och fest. Har ett gäng föreläsningar i veckan, min bästa Malin har inflyttningsfest på fredag och kuratorsskifte på lördag. Sen ska jag också visa bilder från Agnes kalas, lite vad hon fått i födelsedagspresent och boktips!

Något ni skulle vilja läsa om?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *