Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Studiebesök, bokträffar och helgjobb

23 apr , 2018, 12.31 Jenna Matintupa

 

Förra veckan gick snabbt förbi, även om det var ganska lugn hann jag med en himla massa. Och lyckades tydligen att inte ens ta bilder. I fredags var Agnes och jag lediga. Efter att ha hängt i parken och passat på och sova dagssömn tillsammans i vår säng, fixade jag middag och åkte sen iväg in till stan för middag och bio med Mirjam. Vi åt hamburgare på Friends & Brgrs, laddade upp med snacks och gick sen för att se Black Panther. Antagligen sist av alla, men ändå så värt det! Förstår varför den blivit så hyllad. den var såå bra!

På lördag stod teater med damerna på schemat. Vi såg sommarboken på lilla teatern. De hade verkligen lyckats med att få boken att bli levande och skådespelerskorna var fenomenala. Efteråt gick vi till Maxill på middag. Ulrikasborg badade i vårsolen och vi satt vid fönstret, åt sjukt god mat och pratade i flera timmar. En riktigt fin dag! Igår tog vi det mest lugnt, fixade med balkongen och jag planterade lite frön. Nu är jag bara rädd att det blev för vått, får hoppas att det inte hinner mögla innan det börjar gro… Helgen lämnade iallafall mig med en skön känsla i kroppen, så blir det väl när man umgås med människor och gör saker som får en att må bra!

Den här veckan är lite mera fullspäckad än förra. Det går liksom lite i vågor, vissa veckor mer än andra. Men ändå, sista veckan i april gör en ju väldigt glad. Och att det valborg och första maj om en vecka. Älskar denna högtid!

Måndag: Idag hänger jag bara hemma och ska städa, tvätta, fota lite loppisgrejer och skicka iväg ett gäng mail. Perus hemmadag med andra ord.

Tisdag: Skola hela dagen lång. Vi har bokföringstent och är inte speciellt taggad…

Onsdag: Ska iväg till skolan på förmiddag, vi ska på studiebesök vilket alltid är roligt. På kvällen kommer bokklubben hit, ser så framemot att prata om jaga vatten!

Torsdag: Skola och studiebesök igen, och sen något som jag sett framemot sedan jag missade henne sist, nämligen Ellen Strömbergs bokfika på luckan! Hann aldrig gå sist hon var i helsingfors så blev så glad när hon kommer igen (hoppas du blir frisk bara Ellen!!).

Fredag: Har ingen skola eller jobb så tänkte vara ledig med Agnes och kanske styra ihop playdate.

Lördag: Tillbaka på jobb efter en liten paus. Ska bli mysigt att stå och pilla med blommor igen. Kom gärna förbi och säg hej.

Söndag: Tänker mig pre vappbrunch eller något annat mysigt? Vill hitta på något eftersom efter en koll i kalendern är en av få söndagar när vi faktiskt kan hitta på något på en månad framöver. Kommer bli ett busyit maj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *