Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Toddleråren,Vardagslivet

Succékalas för en två-åring

19 apr , 2018, 14.27 Jenna Matintupa

 

Det har redan hunnit gå ett par veckor sen Agnes fyllde ett år, men här kommer iallafall ett gäng bilder. Eftersom vi hade två kusinkalas just före Agnes kalas, så hann hon lite lära sig om vad kalas är och så. Vi pratade också en del om kalaset före, vem som skulle komma och vad vi skulle göra. Efter att vi sjungit för henne på hennes födelsedag några dagar före, pratade hon om det varje dag fram till kalaset, hur vi ska sjunga för henne igen.

Och kalaset blev en succé. Hon tyckte det var jätteroligt med alla som kom, med presenterna och fram för allt att hon blåste ut ljuset på tårtan och att vi sjöng för henne. Kalas är numera något som hon pratat om en hel del. Och också sagt att hon vill ha kalas igen. Gullunge! Vi hade djurtema på kalaset och tog nu det inte så seriöst, förutom att Agnes fadder som kom utklädd till ett djur. Och Agnes hade på sin nya gulliga blus från Mini Rodini med åsnor på.

Agnes kalas
Agnes kalas
Agnes kalas
Agnes kalas

Roligt med kalas med andra ord, tycker också två-åringar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *