Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Tisdagslista

7 aug , 2018, 23.32 Jenna Matintupa

 

Herregud sån intensiv jobbdag. Är helt tom i huvudet. Förde Agnes till dagis till nio och efter det har jag suttit inne och jobbat fram tills killen och Agnes kom hem. Hade tänkt blogga om bröllopet, Agnes höstgarderob och stora saker i Agnes utveckling, men har noll ork för att tänka så mycket. Så istället tänker jag vi kan köra en gammal hederlig lista, för det var ju ändå ganska länge sedan!

Untitled

Vad ser du fram emot den här veckan?

Att gå på festival. Ska bli så roligt att få klä upp mig, hänga med vänner och dansa. Och så ser jag framemot söndag. Då tänker jag att vi ska göra något mysigt och roligt på tremis, eftersom det är en lite speciell dag.

Vilken var den senaste du börjat följa på instagram?

Natalie Karlsson (@karlssonnatalie), följde hennes blogg för en himla massa år sen men glömde bort henne. Plötsligt dök hon upp i min Pinterest och jag klickade in mig och började följa igen. Gillar hennes stil.

Alexis Foreman (@stylememos). Har pinnat bilder på henne o massor och tycker hon verkar så cool, så hon fick addas till mitt flöde.

Bertills & Jung (@bertillsjung). Nystartad kommunikationsbyrå i Vasa. Superspännade att följa och ger mig lite hopp om att Vasa kanske blir en mer spännande stad.

Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Kanske det, om jag kommer på något gott. Sugen på att laga något med gravad lax. Kanske i helgen.

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Läsa! Har varit så dålig på att läsa hela sommaren. Har laddat upp med massa böcker men knappt öppnat. Nu har jag en hög på nattduksbordet som borde betas av. Vår tv har antagligen gått sönder, så kanske jag får till det. Idag öppnade jag iallafall Ett litet liv och hann läsa två sidor…

Vad gjorde du igår kväll?

Vi var ut till parken hela familjen så Agnes fick leka av sig lite. Sen gick vi in och hade bråk om gråt, om sömn och nattning. Efter vad som känns som en evighetslång natting tittade vi på ett par avsnitt Friends.

En bild som symboliserar denna dag ↑:

Bilden högst upp. Te, min nya favorit färg på nagellack, jobb och några sidor tidning som jag hann bläddra i medan Agnes lekte nöjt i sitt rum. Fint att modetidningar också pratar lite politik!

Vad åt du till frukost idag?

En burk yoghurt, croissant och tekopp.

Vilken tid på morgonen vaknar du?

Agnes brukar vakna kring åtta så då. Idag var det kanske kvart före.

Hur ser du oftast ut till vardags?

Nu när jag mest jobbar hemifrån så: Halva håret i tofs, tunn bomullsklänning alternativt tights och en stickad tröja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *