Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Vecka trettiotre

13 aug , 2018, 13.51 Jenna Matintupa

 

Måndag och jag kickar igång jobbveckan med möte. Det känns på något sätt motiverande att börja veckan med en fullspäckad dag, bra start! Helgen gick till historien som en av de skönare. På fredag blev det full on flow med förfest, dans i regnet och bra spelningar. Gav sen upp i god tid för att åka hem, konstaterade att som den småbarnsförälder jag är så är efter åtta timmar är jag done. Lördag hade jag tänkt gå på Flow igen, men bestämde mig i sista minuten att skippa. En mysdag med familjen kändes som det rätta. Och Agnes var så lycklig att få hänga med bara oss. Killen och jag hade årsdag i helgen så vill ändå göra något lite speciellt för att fira, om så bara middag.

Vi har så mycket program på helgerna nu framöver, så att få tid att vara tillsammans bara vi var verkligen välbehövligt. Märkte att vi gnabbades mycket mindre, och var allmänt mer harmoniska. Tänk att lite tid tillsammans kan göra så mycket!

Källa.

Nu sitter jag på tåget från Karis. Hade möte där på förmiddagen, och nu är jag påväg hem för att göra en intervju. Tänkte nästan missa tåget hem, så jag rusade iväg och glömde kvar mina hörlurar. Typiskt! Får väl bara knata iväg och köpa nya imorgon, irriterande iallafall. Men kanske jag kommer mig för att läsa Ett litet liv nu istället, kanske de var just det här jag behöver för att verkligen komma igång med den? Hoppas.

Har ganska mycket jobb den här veckan, som tur gav dagens möte mycket motivation. Ska bara gräva fram mitt skrivflow så blir det väl riktigt bra! Dessutom har vi kompisdejt med Agnes bokat in för imorgon, jag har en lunch bokad på torsdag och i helgen kräftis. En bra balans med program och jobb med andra ord. Även om vardagen började för oss förra veckan känns det som om det börjar ”på riktigt” idag. Vardagen för resten av världen börjar mer den här veckan. Nu börjar hösten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *