Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration

En sista suck av sommaren

22 aug , 2018, 21.34 Jenna Matintupa

 

När jag ser på bilderna jag sparat ner på Instagram från juli känns det som en evighet sedan. Var det faktist sommar så länge? Var det bara en dröm eller fanns den på riktigt? När vardagen rusar på känns det som om det hela är väldigt långt borta. Också eftersom vår sommar var främst i Österbotten känns det extra avlägset nu när vi är hemma i stan.

Hade riktigt skitdag med förkylning och första mensdagen (värsta dagen) igår, idag är det som tur lite lite bättre. Värsta pms:en är iallafall över. Sömn funkar alltid bra för återhämtningen, vill att den här förkylningen ska bli bättre till helgen. Vill ju kunna njuta av helgens bröllop fullt ut. Men än är det några dagar kvar. Kanske ni har huskurer som kan hjälpa?

Vad har jag sparat då? Varma färger, härliga stämningar och festliga ställen. Sånt som en minns tillbaka på i februarislasket och längtar efter. Innehåll som jag gillar från konton jag gillar. Typ.

Festlig bild från Camilla Guldbrant via Babyshop.se. Blir sugen på att ordna kalas. Och att byta ut vår tripp trapp mot en i färg. Den gröna är så fin och skulle passa fint in hos oss, men den vi har fungera iof fint fint. Men en kan alltid drömma.

Babba Riviera och hennes man Carl via Sania Claus Demina. Härlig bild med just sån stämning jag vill ha på våra bröllopsfoton.

Min vän Ina på hennes sommarställe. Fin bild, fin stämning och fin typ. Har dessutom ett enormt habegär på handduken. Älskar den rosaaprikosa färgen, och Marimekkorandigt. Bra kombo.

Christiann Koepke delade den här bilden från Zurich. Urgulligt ställe. Blev plötsligt jättesugen på att resa dit. Kanske bröllopsresematerial, något vi borde boka snart… Och bestämma när vi ska åka… Men Zurich verkar ju gulligt iallafall.

Älskar som bekant Sofia Woods instagram (eller økej, gillar henne i alla sammanhang). Nu som då postar hon recept och just det här lät som den perfekta sommarsalladen. Lyckades inte få till den i sommar men kanske funkar med en god biff i höst också.

Gustav Broström postade den här från Gottland. Undrar hur långa som skaffade en sån här säng till sitt landställe efter att bilder som denna florerat på svenska influencers? Ser drömmigt ut iallafall!

Rachelemilia och hennes unge Edith. Sommar i ett nötskal.

Alltså, har ju skrivit om Johanna Bradford och hennes nya bebi Elisabeth. Här i finaste rompern från Tiny Cottons. Babysjuk deluxe. Vill helst köpa massa gulliga små babykläder, som tur kommer det en ny bebis i familjen om någon månad!!

Sist ut Karin Lindroos i just en sån outfit jag önskar skulle finnas i min garderob. Är inte Karin kanske svenskfinlands bäst klädda?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *