Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Inleder hösten i Österbotten

24 aug , 2018, 17.49 Jenna Matintupa

 

Så var jobbveckan slut, eller okej måste ännu jobba på söndag, men det är ju fredag! Fast har inte alls fredagsfeelis idag? Kanske för att det är resdag och en inte riktigt hunnit känna ledigheten ännu. Men snart så! Hoppas jag.

Nu är vi Kristinesstad och har drygt en halvtimme kvar tills vi är framme vid lande. Agnes sitter bredvid mig och ropar: ”Yttermark jeee”. Någon som ser framemot farmor och farfar, kusiner och lite landetid. Hon lade färdigt på sig crocksen hemma så hon skulle vara ”ledo nä vi komme till yttämak”.

Hon fick vara hemma från dagis idag så förmiddagen spenderade vi i Iso Omena. Shoppade de sista förnödernheterna (som om Vasa skulle vara lande utan butiker…) även om vi säkert skulle fått allt i Österbotten. Storstadsskadade kanske. Sen hem och packa det sista.

Jag har en grej för magasin och är för tillfället väldigt inne på inredning. Efter viss efterforskning har jag kommit fram till att Plaza Interiör är den bästa av de bästa. Snygg layout, bra innehåll och bra mix av lägenheter och hus. Igår hämtade jag också ut Eva Frantz nyaste. Började läsa nu även om de jag hellre skulle läsa den i december när den utspelas. Men funkar säkert i höstmörkret också!

Nu inleds en två veckors semester, och en veckas intensiv bröllopsplanering. Mycket som ska fixas, hämtas och lösas. Får se om vi lyckas hålla huvudet kallt. Eller okej jag. Kommer jag månne bli bridezilla innan veckan är slut?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *