Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Tips

Skönhetsfavoriter i höst

12 sep , 2018, 14.59 Jenna Matintupa

 

Kanske vi kan prata lite hudvård nu? Masker är en av de bästa sakerna jag vet när det kommer till hudvård, men sen finns det några andra produkter som jag forsätter stanna kvar vid. Och nya saker som snabbt blir favoriter. Hösten är alltid en stor omställningstid för huden tycker jag. Temperaturen ändras och huden blir grining. Och håret. Varför blir det alltid så torrt och tråkigt?

Iallafall, här nere ser ni ett gäng grejer som jag gillar lite extra just nu. Både nya och gamla. Och framförallt, sånt som funkar i höst (okej funkar alla årstider tycker jag!).

Beauty Flash Palm från Clarins. Den här har jag nämnt många många gånger. Mest för att den verkligen är skitbra. Nu har jag lärt mig trixet att dutta det i ansiktet efter att jag sminkat mig färdigt. Blir så fint!

Diadem från H&M. Jag gillar trenden med scarfar i håret, men min huvudform gör att inga scarfar hålls på plats. Så att det nu dykt upp en massa diadem som ser ut som scarfar. Det här från H&M som jag tittade förra veckan tycker jag är finfint. Och passar perfekt i höst.

Arabesque Wood handkräm från & Other Stories. & Other Stories har så mycket bra hudvård och smink. Just den här handkrämen köpte jag till första hjälpen-kitten vi hade på toaletterna på bröllopet och har nu fått flytta ner i min handväska. Doftar underbart och går fint in i handen.

”Feel fresh all day” deodorant från Emma S. Världens bästa deodorant. Testar andra men återkommer alltid till den här. Deras sensitive är också bra, men gillar den här mer på grund av den fräscha doften.

Coco Mademoiselle från Chanel. Min favoritparfym som jag fick i morgongåva. Har haft den i många år men för kanske två år sen tappade jag en relativt ny flaska i golvet på toaletten, den gick i triljoner bitar och sen dess har jag varit utan. Men nu fick jag äntligen en ny och till och med mannen hade saknat den.

Ögonskuggor från & Other Stories. Jag börjar redan ha ganska många ögonskuggor från & Other Stories, det för att de kanske är de bästa ögonskuggorna på marknaden enligt mig. Prisvärda, bra pigment och snygga färger. Dessa två, Intarsia Ballet och Loupe Sienna, är nya favoriter i min samling. Intarsia Ballet är typ den finaste ögonskuggan någonsin, måste bara gå och köpa en ny för jag har tappat den i golvet och den är så smulig och svår att använda. Värt ett besök till den butiken med andra ord!

2 kommentarer

  1. Michaela skriver:

    Härliga färger! Och älskar diademet! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *