Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Tips

Bokmässa, Leif GW och trötthet

24 okt , 2018, 20.38 Jenna Matintupa

 

Skulle skriva  här kommer tipstisdag, men så insåg jag att det ju inte ens är tisdag mera. Känner mig väldigt yr gällande dagarna. Allt bara flyter ihop. Om jag varit trött förra veckan så når jag den här veckan till en helt ny nivå. Den ljuvliga avkomman tycker nu att det är passande att vakna lite före sex (!) varje morgon, så jag har traskat in på jobbet redan innan åtta. Dock är jag dödstrött innan klockan tolv. Men idag slutade jag tidigare och hann sova lite före resten kom hem. Måste passa på när en har möjlighet att vila innan det blir full ös igen. Dock hjälpte inte mycket för lika trött ännu… I stunder som detta funderar jag ofta kring vad jag gjort för att ungen ska straffa mig på det här sättet..

Men tillbaka till tipsen, eller de blev bara två för det var allt min hjärna orkade producera. Som tur är det min blogg och jag får göra som jag vill!

Imorgon börjar Helsingfors bokmässa och jag ska dit på torsdag, kanske på fredag om jag hinner/orkar. Vi gjorde med bokklubben en riktigt gottig lista på de bästa programmet under hela helgen. Här kan ni läs den. Vad ser ni framemot? Brukar ni gå på bokmässan? Jag har varit så gott som varje år sen jag flyttade hit, också när jag bodde i Åbo. Fast i år funderade jag faktiskt om jag ska orka åka p.g.a trött, men så fick Sannah och jag fribiljetter så måste ju åka då! Vet bara att jag alltid kommer hem med så många böcker…

Lyssnade idag klart på Fryamgångspoddens avsnitt med Leif GW Persson. Jag tyckte det var SÅ bra och intressant. Läste någonstans att just det avsnittet hade över 20 000 lysningar. Förstår varför! Om ni som jag gillar GW och är lite av en krimnörd ska ni lyssna på det. Bland annat mycket om Palme vilket är så fascinerande! Ni hittar avsnittet här.

Avslutar med en bild på avkomman i färd med att gå till butiken. Allt som oftast ska hon numera använda ”skedsko” när hon ska ha skorna på. Både gulligt och lite störande för det tar alltid så himla länge när de hela tiden blir fler och fler moment i påklädningen…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *