Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Tips,Vardagslivet

Mimosa, spetskrage, pärlspännen och frukost hela dagen

15 mar , 2019, 11.17 Jenna Matintupa

 

Bästa dagen i veckan, fredag! Jag har lämnat av Agnes på dagis i regnet (håller tummarna för att all snö regnar bort och inte kommer igen!), ätit frukost och läst bloggar. Sånt som en gör när en inte har någon tid att passa.

Här ser ni lite fina saker jag gillar just nu:

Kragen hittade jag bland alla babykläder när Agnes och jag var i förrådet och grävde igår (mer om det snart!). Så gullig och tänkte att det kanske är något babyn kan ha, glömde bort den när Agnes var liten, men så visade det att den passade på Agnes nu. Kanske till någon enkel blus, bara hon går med på att ha den vill säga…

Pärlspännena syns ju överallt just nu och en vill ju inte vara sämre. Nej skämtosido har använt dem massor de senaste månaderna. Enkla, stilrena och piffar upp vilken tråkig outfit som helst!

Frukost hela dagen har legat i min hylla hur länge som helst men nu ska jag verkligen börja bli bättre på att testa recept! Idag fick bli dagen.

Sist ut ett knippe mimosa. Märker nu hur påverkade en (okej, jag) är av de jag följer på sociala medier. Ingen har väl missat att det dykt upp mimosa här och där hos inspiratörerna. Inte så originellt kanske men skit samma. Fint oavsett! Och doftar ljuuuvligt. Mina blev dock lite skruttiga jättesnabbt… Undra vad jag gjorde fel?

Jag är ingen frukostmänniska som kanske en del av er vet. Ibland kan det gå fram till lunch innan jag äter något. Men de funkar ju inte med en bebulis i magen. Plus att jag är hungrigare än någonsin just nu. Och yoghurt med granola alternativt havregrynsgröt med äppelmos börjar bli lite tjatigt.

idag började jag beta av recept. Idag blev det havregrynsgröt (haha, vilken utveckling!). Men förstås med lite mer än vatten och gryn. Toppade med jordnötssmör, svartvinbärssylt, granolasmulor och havremjölk. Gott och framförallt sjuuukt mättande. Fortfarande mätt… I helgen ska jag testa någon yoghurtbowl tror jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *