Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

När första snön föll

7 Nov , 2019, 14.00 Jenna Matintupa

 

Alfons sover och vi ska snart iväg till dagis på familjedag men tänkte hinna skriva av mig lite innan. Vi har haft full rulle de senaste dagarna. Min farmor och hennes man kom på spontanbesök i tisdags så vi hade ett dygn maxat med dem. Visade hoodsen, lagade god mat, spenderade några timmar i stan och hängde med barnen. Extra mysigt såhär i gråa november.

Lillungens första snö!
Frukostte mot förklylningen
Äntligen fick jag den på posten, Sofia Woods nya kokbok. Älskar den!
Farmor hade med saxen och kunde inte hålla mig så klippte lugg.

Annars har vi haft en ganska jobbig period just nu. Alfons har varit inne i sitt fjärde utvecklingsskede. Vilket resulterat i dåligt med sömn för mig, en unge som helst vill vara i famnen och väldigt lite tid för mig själv. Påfrestande för psyket men har vi tur ska utvecklingsskedet börja vara över nu när han är fyra månader. Någon annan som gått igenom samma?

Idag föll första snön, vi hade en bättre natt och det känns lite mera hoppfullt. Bortsett från min hemska flunsa men den hoppas jag försvinner snart. Så kanske allt svänger nu? Men nu måste jag rusa så vi inte blir allt för sena.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *