Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Samarbeten

Rolig förvaring för både stora och små

15 maj , 2020, 17.15 Jenna Matintupa

 

I samarbete med Aveo.

För några veckor sedan hämtade jag ett stort paket från posten. I det låg dessa två förvaringskorgar från Ferm Living, som en kan köpa från Aveo. Med små barn i huset är det konstant leksaker överallt. Jag har tyckt det är så svårt att kombinera snygg och praktisk förvaring när det leksaker. Antigen så är det plastiga lådor eller så små tygkorgar som inte rymmer något och samlar massa damm. Men dessa från Ferm Living checkar alla boxar för mig.

Päronkorgen som är min favorit bor i vardagsrummet innehåller så gott som alla Alfons leksaker. Eftersom han ännu leker mest där, och barnrummet ändå är fyllt till bredden, känns det mest behändigt så. Därför tycker jag det är extra viktigt att ha en korg som passar in med allt annat i hemmet. Smälter in utan att bli tråkig. De tycker jag den här gör!

Det är inga problem för Alfons att få bort locket och plocka ut saker. Den är i precis rätt höjd för honom nu när han står och går lite. På dagarna hinner han tömma ut det mesta så till kvällen kastar vi bara in allt huller om buller och så inga mera klossar på golvet.

Agnes fick äpplet till sitt. I det bor allt från mjukisar till docksaker och filtar. Hon har det ofta med sig i sina lekar och innehåller varierar från dag till dag. Korgarna är väldigt lätta vilket underlättar när de ska flyttas från rum till rum. Den här fungerar också lite som ett svart hål vid dagens slut när hon måste städa sitt rum och kasta ner allt möjligt i den.

2 kommentarer

  1. Ulrika skriver:

    fin förvaring gör så mycket för att ge ögat lugn, typ! har tema hitta-bra-förvaring-till-tusen-saker just nu. såg en fantastisk korg på emmaus idag. tyvärr var den ej till salu utan de hade den för att lägga produkter i på ett lockande sätt. drömmer fortfarande om den, den var SÅ snygg och såg ut att svälja precis allt man vill

    • Jenna Matintupa skriver:

      Ja håller verkligen med om det! Äsch va synd, men kanske du hittar någon liknande någonstans 🙂 Aveo har bra utbud!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *