Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Toddleråren

Ingen bebis mera

20 jul , 2020, 08.00 Jenna Matintupa

 

Bebistiden är nu förbi och vi har numera en ettåring hemma. Jag känner mest att det är SKÖNT att han inte är en bebis längre. Ettåringar är så mycket lättare och roligare. Vi har nu gått över till att han äter så gott som exakt samma mat som vi, dricker bara vanlig mjölk, sover en-två gånger per dag (beroende på när han vaknar) och sover sig också genom nätterna bortsätt från att tutten faller ut nån enstaka gång.

Så en ganska gemytligt tillvaro just nu. Han har ännu inte vågat släppa och gå utan stöd mer än något enstaka steg, men tycker mest det är skönt. Ser på alla andra som jagar sina ettåringar och njuter mest av att inte behöva springa efter. Den tiden kommer nog förr eller senare ändå.

Bus hinner han med oavsett om han går eller ej…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *