Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Första bebistiden,Vardagslivet

En skrattande, viftande liten bebis

27 maj , 2016, 14.52 Jenna Matintupa

 

Fredagshälsningar från ett supervarmt Esbo! Tänkte nästan skriva Helsingfors men vi bor ju faktiskt i Esbo nu för tiden, glömmer det ibland… Jag sitter faktist och tittar på livesändningen från pris Oscars dop istället för att hänga ute i det soliga vädret. Gillar inte när det blir så jätte hett och får lätt solsting så när solen lyser som starkast hänger jag helst inne. Och idag har Agens sovit helt nöjt i vagnen här inne så passar då på att inte gå ut.

Annars så är livet med Agnes ganska skojsigt just nu. Hon pratar med en, skrattar och följer med. Fortfarande vill hon helst vara i famnen när hon är vaken men ibland kan man lägga ner henne i babysitter och hon kan sitta och umgås med figurerna som hänger. Igår lyssnade vi på lite disneylåtar och hon älskar ”In the jungle”. När jag sjöng dem under tiden jag ammade slutade hon till och med äta för att lyssna, titta och hooa. Sin säng gillar hon fortfarande inte men mobilen som hänger där gillar hon dock desto mer, speciellt när den snurrar och spelar.

Och växer gör hon också! Har plockat fram en del kläder i storlek 62 som nu passar, lite långa är vissa medan vissa sitter riktigt bra. Som bodyn här nere. Perfekt nu när det är lite varmare.

SAMSUNG CSC

 Ja, det var en liten rapport från vårt liv just nu. Skulle kunna skriva hur mycket som helst men någon ligger och pratar i vagnen så ska gå och titta till henne innan hon blir uttråkad och börjar protestera hejvilt.

Ha en finfin helg och hoppas ni har lika ljuvlig väder som vi! 

3 kommentarer

  1. Sophia skriver:

    Är det Nikes gamla body? 😀 Ha en skön helg! <3

  2. Nathalie skriver:

    Hej! Tänkte fråga varifrån ni köpt den där ”kudden” som hon ligger på i sängen? Är på jakt efter liknande innan augusti då vår baby kommer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *