Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Agnes outfits,Alla inlägg,Till Agnes

Agnes outfits: För kalla kvällar på villan

29 jun , 2016, 23.23 Jenna Matintupa

 

Agnes fick så himla många fina presenter när hon föddes. Allt från kläder till leksaker och blommor (den sista har varit en stor favorit hos henne faktiskt!). Bland dessa fanns denna ljuvliga dräkt. Den är handgjord och kommer bli superfin på henne en kall kväll på villan.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tossorna är ännu lite stora men dräkten passar perfekt och kom väl till användning under midsommaren. Lördagen bjöd på lite kallare väder så då passade den finfint när vi åkte ut med båten. Dessutom var hon urgullig i den, fast det är hon i och för sig i det mesta (kan vara en bit partisk men…).

Hoppas vi får några kyliga kvällar ännu så hon hinner använda den, fast det verkar inte riktigt så. Just nu kör vi mest på tunn jacka och hatt. Och tunna bomullsplagg under. Fast ibland känns jackan överflödig men är rädd att det ska dra på henne. Knepigt att veta hur man ska klä ungarna så här sommartid.. Hur tänker ni när ni kläder era bebisar nu? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *