Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Agnes första midsommar

26 jun , 2016, 13.30 Jenna Matintupa

 

Midsommarhälsningar från den österbottniska skärgården! Vi har varit här sedan i torsdags och njutit. Igår var det lite sämre väder annars har det varit strålande. Agnes trivs riktigt bra på skären och igår somnade hon nio och sov till sju (med någon matning däremellan förstås!). Havsluften är tydligen sövande.

Processed with VSCO with p8 preset

Processed with VSCO with p8 preset

SAMSUNG CSC Processed with VSCO with p8 preset

Processed with VSCO with p8 preset

Ikväll åker vi till landet och ska vara där i några dagar. Killen har ganska fullt på jobbet så vi ska vara här i Österbotten nu i några veckor och han kommer sedan upp till helgerna. Så nu har vi full on semestermode Agnes och jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *