Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

En trött mamma

22 sep , 2016, 21.52 Jenna Matintupa

 

Här har vi haft en sådär vecka hittills. Eller det är väl mest jag som varit trött och allmänt i obalans, men Agnes har också varit lite gnälligare. Vi försöker ge en flaska varje kväll så att hon ska sova bättre om nätterna, men nu några kvällar i rad har hon bara gycklat och det har varit en kamp att få i henne 100 ml. Vet inte om det har med att det är fryst mjölk eller var det är. Jag ska vara borta på kvällen två dagar i rad nästa vecka så om det inte blir bättre kan det bli lite pärsigt för killen… Nå, jag ska prova pumpa och se om det blir bättre då. Dessutom är hennes sovrytm på dagarna lite oregelbunden vilket också sabbar kvällsrutinerna lite…

Största problemet just nu är nog ändå att jag inte går och lägger mig i tid. Måste måste gå och lägga mig före 23. Det har blivit mellan 23.30 och 00.00 den senaste tiden, och är sååå trött när Agnes vaknar om morgnarna. Klockan hinner bli eftermiddag innan jag känner mig som en människa igen. Nå kanske ikväll.

Processed with VSCO with t1 preset

Det här har kiddo och jag sysslat med idag, nämligen gungat! Vi introducerade det i helgen och även om hon kanske är lite för liten ännu så hon rådiggar det. Bara vi lägger en kudde bakom ryggen så funkar det finfint. Det är så roligt att man kan börja göra saker med henne nu. Att hon är med på ett annat sätt än tidigare.

Nu ska jag dock återgå till att kolla tv, måla naglarna och dricka te. Sådant som man annars inte hinner när Agnes är vaken. Och så kanske jag kommer mig i säng i tid ikväll. Fast borde i och för sig hinna läsa lite bok också… Attans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *