Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Till Agnes

Stickat, enkelt och naturnära

25 sep , 2016, 22.39 Jenna Matintupa

 

Hösten är den bästa tiden för kläder tycker jag. Massa mysiga plagg och stickat i alla former. Och när det kommer till barnkläder kan man verkligen go crazy om man så vill. Det finns så sinnesjukt mycket fint till små knattar. Surfade runt på mina favoriter när det kommer till barnkläder (Lindex, Mini Rodini och H&M Baby Exclusive) och valde ut en hel hög med favoriter som alla gärna skulle få flytta in i Agnes garderob. Så varsågod, höstmode alá baby.

lindexhöst

Body // College // Peplum-kofta // Kofta // Strumpor // Mössa // Byxor // Kängor

Lindex är ju min budgetfavorit och de levererar verkligen säsong efter säsong. Skorna är Agnes ska kanske för liten för, men hur cool skulle hon inte vara i dem? Strumporna är också så fina!

minirodini höst

College // Mössa // Tröja // Onesie // Byxor // Långärmad body

Mini Rodini är lite pricey men åh så fint. Och kvalitén på kläderna är oslagbar. Hade en onesie till Agnes när hon var nyfödd och använde den massor (perfekt plagg när de är riktigt små!) så det är verkligen något som är värt att lägga en extra slant på. Långärmade tröjor är också praktiskt att dra på över bodysar och Mini Rodini har flera fina sådana. Favoriter här är helt klart mössa (gulligaste ever!), onesien och collegen.

hmexlusive höst

Overall // Kofta // Kasnmirtröja // Byxor // Set i sidenmix // Knästrumpor // Tofflor // Tröja och byxor

H&M Baby Exklusive har alltid enkla, snygga plagg med bra kvalitet. Lite dyrare än vanliga H&M kläder men ändå inte allt för dyrt. Lite retrostuk över kläderna vilket aldrig är fel. Strumporna är jag helt kär i (nersnöad på knästrumpor just nu…) och den mossgröna koftan likaså.

Har ni några favoriter? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *