Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Första advent

27 Nov , 2016, 22.51 Jenna Matintupa

 

Här har vi kickat igång julfirandet med besked. Hemmet är julpyntat, igår firade vi lilla jul med killens familj och alla kusiner. Vi hade sillar, julskinka, lådor och massa julgodis. Och förstår några julklappar och sånt. Ungarna hade till och med tomteluvor, i två sekunder men ändå!

SAMSUNG CSC

En bild från veckans julkortsfotografering med lilltjejen. 

Idag har vi varit lite dagen efter, och fram för allt Agnes. Hon tog en nästan tre timmar lång tupplur under kvällen, så ni kan ju gissa vem som är vaken ännu… Som tur är hon nöjd och glad åtminstone!

Men nu ska vi titta klart filmen och sedan försöka få Agnes att sova. Hoppas ni haft en fin lilla jul och första advent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *