Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Tips

Samhällets superhjältar

2 Dec , 2016, 19.59 Jenna Matintupa

 

Fredagsfeelisen håller på att infinna sig och här har vi just ätit kotipizza (firat att mitt magflunssa börjar vara över!) och väntar nu på att våra vänner ska komma för premiär av På Spåret. Så fredagen till ära tänkte jag tipsa om det kanske roligaste jag sett på tv på länge.

S01-EZTsBy5

Mammor är en humorserie på TV3 (i Finland kan man se det via viafree) som i olika sketcher lyfter fram samhällets stora superhjältar, mammorna. På ett roligt sätt lyfter de fram föräldraskapet ur olika vinklar. En av hjärnorna bakom hela serien är Anitha Schulman och med är också hennes ljuuvliga dotter Penny.

Så om ni inte har något bättre för er rekommenderar jag att ni klickar in er, bädda ner er i soffan och gottar er i de senaste sex avsnitten. Glad fredag på er! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *