Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

söndagslunken

23 apr , 2017, 13.55 Jenna Matintupa

 

Det är söndag och jag ligger nerbäddad i sängen med datorn medan killen tittar på netflix och barnet sover dagssömn. Bara hon vaknar ska vi åka iväg på playdate med hennes kusin men tills dess passar jag på att blogga, slötitta någon serie och bara göra sådant som jag annars inte får göra ifred när A är vaken.

Helgen har hittills varit lugn och skön. Jag har varit ganska low, tror det vankas mens här snart, så humöret har inte varit på topp. Dessutom har vi haft en mardrömsvecka med en väldigt gnällig unge, så har också varit ganska slut mentalt. Men nästa vecka är det vappen och första maj (en av mina bästa högtider) och annat skoj, så vi kör på nya tag då. Tack för all respons på förra inlägget förresten! Lovar att svara på alla kommentarer i veckan, behöver bara samla tankarna lite först.

Nu ska jag värma en bulle, söka fram en bok och hoppas att Agnes sover en liten stund till. Hoppas ni har en mysig söndag!

Två bilder från helgen. Agnes fick glass för första gången igår, eller rättare sagt nicecream. Hon var inte helt övertygad men var också supertrött när hon fick det så vi kanske testar på nytt någon annan dag. Andra bilden är från promenaden i fredags när vi gick via Iso Omena för att kolla in den nya food courten (yay för Fafa’s och Fuku!) och Agnes var lycklig över två ballonger. Små bra saker helt enkelt! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *