Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Tips

With love from Postiano: Mamma-dotter kollektion

9 maj , 2017, 16.20 Jenna Matintupa

 

Systrarna Sofi och Frida Fahrman släppte igår en mamma-dotter kollektion tillsammans med Ellos, With love from Postiano. Kollektionen är fotograferad i Postiano från Amalfikusten i Italien. Kollektioner får en verkligen att längta efter sommaren, och skulle Agnes vara lite större i sommar skulle jag så köpa matchande klänningar och simkläder, så gulligt! Dessutom längtar man ju lite extra nu när det kastat snöflingor utanför fönstret idag…

Här hittar ni kollektionen i sin helhet. Mina favoriter är helt klart simkläderna med citronerna, citrontightsen och den blåa klänningen. Vad tycker ni? Och tycker ni om matchande kläder för mamma och barn? Fånigt eller gulligt? Har faktiskt matchande rosa bomber med Agnes. Har dock dem sällan på samma gång för känner alltid att det blir lite fånigt, men kanske det är gulligt ändå. På bilderna ser det himla gulligt ut iallafall! Och blir man inte sugen på att resa till Italien på direkten?

En kommentar

  1. Petronella skriver:

    Jag tycker att matchande kläder kan vara kul och gillar flera plagg i den här kollektionen. Men, i det här fallet blev jag provocerad och faktiskt lite stött av att kollektionen marknadsförs bara för mammor med döttrar, när jag själv har en son. Färgerna och mönstrena skulle jag bra kunna klä min son i men eftersom Ellos gör det så tydligt att kollektionen är för mammor med döttrar skulle jag inte köpa något varken till mig själv eller till min son från den. Stort minus till systrarna Fahrman och Ellos för det. Men att matcha kläder är fint och jag tror det kan ha en positiv inverkan på barn eftersom de får känna en sorts samhörighet till mamma eller pappa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *