Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Dags att vakna ur dvalan

21 jan , 2018, 14.29 Jenna Matintupa

 

Hej och länge sedan sist. Här har det ekat tomt i lite på en månad. Varför då? Inte av någon speciell anledning egentligen. Mest för att det varit svårt att få ihop vardagsrumban med kiddo, dagis, heltidsjobb, frilansgrejer, studier och fritid. Plus köp av lägenhet och flytt på det. Detta har resulterat i inget mera heltidsjobb, mer fokus på studierna och förhoppningsvis lite mera balans i livet. Sade hela hösten att snart lär vi oss väl att få ihop det, men vi lyckades inte riktigt allltid. Så vi tar nya tag 2018 istället.

0CF02E78-00D7-454E-B3A6-095AA3952833

2017 var övertag ett väldigt tungt år med många motgångar och jobbigheter, så jag hoppas att 2018 ska leverera mindre sådant. Det började ju ändå ganska bra med flytten. Att köpa har vi funderat på från och till i vad som kändes som en evighet, och vi kände ganska länge att vi aldrig hitta något som vi skulle kunna nöja oss med. Men så i november dök lägenheten som jag nu sitter i upp, och vi blev kära på ungefär två röda. Drygt en månad senare fick vi nycklarna och efter lite ytputs flyttade vi in. Idag har vi bott exakt en vecka, och tänka sig: Allt är nästan så gott som färdigt. Lite tavlor som ska hängas upp ännu, men annars så. Och jag älskar den fortfarande så mycket. Ett tag angstade vi nog lite över om vi gjort ett dåligt köp och så vidare, men nu har det släppt. Iallafall för min del. Den blev så mycket bättre än vi trott.

fullsizeoutput_c432

Så 2018 blir året med nya tag. Både privat, jobbmässigt men också här. Jag ska liva igång den här bloggen igen och har en himla massa idéer på inlägg som skall skrivas. Måste bara planera in det så att jag också får det gjort. Kanske det får ett bli något sorts nyårslöfte? Att lägga in tid för bloggen ett par dagar varje vecka? Tror det är det bästa sättet att ta sig tid och göra det. Sedan får ni också jättegärna komma med förslag på ämnen som ni vill jag ska ta upp. Eller fråga något ni undrar/undrat över. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *