Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration

Helginspiration från Instagram

22 feb , 2018, 18.23 Jenna Matintupa

 

Känns lite som fredag för mig idag. Kan vara för att det är sista ”jobbdagen” för mig den här veckan just idag, eftersom mina föräldrar kommer ner ikväll och både Agnes och jag kommer vara lediga imorgon. Dessutom kommer killen och jag dra iväg på årsfest på lördag, en av våra vänner blir kurator, så helgen känns extra festlig i och med det. Inte varje helg man klär upp sig i frack och långklänning ändå. Dessutom verkar det soliga vädret som hägrat i huvudstadsregionen de senaste dagarna fortsätta, och det låter ju inte helt fel det heller.

Så för att fira helg och så tänkte jag vi kunde kika in vad jag sparat på Instagram på sistone. Sånt som jag tycker varit fint, vill ha och/eller bara inspirera mig. Inspiration är något som jag söker ganska ofta, och spara funktionen på instagram är min bästa vän i jakten på inspiration.

Högst upp till vänster är en bild från the northern sisters collective. Tyckte mest det var fin stämning i den. Nästa bild är från babyshop (för övrigt en jättebra nätsida för barnsaker, köper de mesta därifrån!) med världens gulligaste apa från OYOY. Skulle så kunna ge den åt Agnes i födelsedagspresent i och med att hon har en grej för apor just nu, men har redan en del andra grejer till henne. Bild tre föreställer barnkläder från Tinycottons. Ett klädesmärke som jag just upptäckt som har såå fina barnkläder.

Första bilden på andra raden är från Ebba Kleberg von Sydow när hon var i London för några veckor sedan. Snyggt klädd som alltid, plus fick extremt behov av att resa till London asap. Mitten bilden är på Elsa Billgrens skitsnygga skor. Är på jakt efter ett par skor till vårt bröllop men det är såå svårt, tycker nästan det är svårare än att hitta klänning (vilket jag iof redan gjort så kanske just därför). Dessa sammetsdrömmar skulle vara jättefina, men tror det är lite för höga för att ha hela dagen. Drömmiga ändå. Sedan en bild på mumsig frukost/mellis av Sofia Wood. Önskar jag skulle vara så där ambitiös när det kommer till mina egna frukostar också.

Sista radens bilder då. En rund spegel till hallen är vad jag suktar efter just nu. Har väntat på en i snart två månader, kanske måste söka vidare snart. Den här spegel som Hanna Wessman är just något som jag skulle kunna tänka mig. Sofia Wood är väldigt bra på frukostbord tydligen, och också bra på att göra finfina buketter. Den här buketten innehåller typ allt jag gillar just nu. Och så har vi också Elsa Billgren igen. Gillar hennes hår så mycket och har som mål att låta mitt växa så till bröllopet. Får se om det hinner bli så långt bara, mitt hår växer inte speciellt snabbt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *