Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Vardagslivet

Längtar efter våren

15 mar , 2018, 13.58 Jenna Matintupa

 

Är det bara jag eller känns det som om våren står precis runt knuten? Här har solen iallafall strålat i två dagar och jag tycker hela stan skriker vår, även om mätaren visar -5. Asfalten har börjat skymta under alla lager av snö och is, fåglarna har börjat återvända och jag är så redo för att kasta vinterkläderna (herregud så jag längtar efter att låsa in Agnes vinterhalare!) och släpa fram vårkläderna. Dock har jag lite tappat bort dem i flytten, hoppas verkligen att de ligger längst in i förrådet…

alla bilder från min pinterest

Och det är inte bara våren jag är peppad och redo för. Jag har också inte bara ett utan två nya jobb i vår! Efter någon månad av fullt fokus på skolan, som har gått sådär, så ska det bli skoj att varva det med lite jobb! Igår var jag första dagen på Wild Things, en blombutik som ligger på Fredriksgatan 18 mitt inne listan, där jag kommer hoppa in lite nu som då. Jag har tjatat om hur länge som helst att jag skulle älska att göra något med blommor, så det ska bli så kul att få pyssla med lite sånt. Och lite senare i vår kommer jag börja med jobbet som redaktör för Bokkalaset i Ekenäs. Att få jobba med både blommor och litteratur som är mina favoritsaker ändå, så glad! Och det ska bli jätteroligt att jobba med just bokkalaset, det har så mycket potential!

Så kan lugnt säga att jag längtar efter våren nu. Drömmer om plusgrader, bara ben och allt som kommer med det. Längtar efter april och två års kalas, bröllopssäsongen som börjar komma igång längre fram och ja, bara våren. Pysslade ihop ett litet collage för illustrera inspiration och längtan. Längtar efter bröllop (går och kikar på min klänning med jämna mellanrum för att liksom kolla att den är kvar), funderar på pyssel och pynt till Agnes kalas, vårkläder och olika recept att testa. Vad längtar ni efter?

2 kommentarer

  1. Miilo skriver:

    vad kul dina nya jobb låter, lycka till med dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *