Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Ingår förkylning i dagisverksamheten?

15 aug , 2018, 16.29 Jenna Matintupa

 

En vecka tog det på dagis, så kom första förkylningen. Nu flödar snoret fritt från barnet. Som tur inga andra symtom, varken på henne eller oss, men dagisvirusen är helt klart tillbaka i vårt liv. Undras om det är något som är lika självklart i dagisverksamheten som pedagogisk undervisning? Känns lite så.

Men lite snor stoppar inte någon, om än sinkar lite. Åkte in till stan för att jobba efter att jag lämnat på dagis och satte mig på Kulma. Där finns perfekta bås för att sitta och jobba, plus nice frukost och lugn stämning. Skrev intensivt i några timmar, för att sedan belöna mig själv med paus i from av lunchdate. Lite bröllops- och bebiprat eftersom båda sakerna hägrar snart.

Nu sitter jag hemma i en relativt obekväm ställning och försöker runda av för idag. Resten av hushållet stiger in genom dörren när som helst. När jag inte mötte Agnes i dörren för någon dag sedan blev hon väldigt stött, så ska uppföra mig bättre idag hehe. Och så har jag lite roligt bröllopspussel för ikväll så tänkte jag ta tag i. Bara sjutton dagar kvar nu!

Förresten, har lite tankar om saker jag vill skriva om men är osäker vad som är intressant för er. Kan ni inte säga vad ni vill läsa om?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *