Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Samarbeten

En liten bit av Österbotten hos oss

20 sep , 2018, 22.40 Jenna Matintupa

 

* I samarbete med Aveo *

Kanske lite orimligt att börja fundera på julsaker redan nu, men om en gillar julen så är det aldrig för tidigt! I år har Aveo en ljuvligt fin nyhet, en röd version av Österbottenbrickan som jag är så glad att få hem! Dessutom ska vi kanske fira jul här nere i år igen, så då känns det fint att ha lite Österbotten med oss när vi firar jul.

Bild: Rebecka Hägert

Denna vinröda nyhet finns i år som julpaket i ett samarbete mellan Aveo och Loftet. Tillsammans vill de lyfta upp det som är representerar Österbotten: Skärgården, havet, bären i skogen och en dos av tradition. Som en vän av tradition känns det fint att något tänker lite längre med marknadsföringen. Det finns tre olika paket som alla på sitt sätt ska förhöja och förstärka en österbottninsk jul. Så för alla er som emigrerat till södra Finland, eller vi ge någon genomtänkt gåva till någon som har emigrerat från västkusten, tips tips! Alla är också framtagna i Österbotten.

Julpaket 1: Österbottenbrickan och Loftets glögg

Julpaket 2: Österbottenbrickan, Loftets glögg, 2 st handstöpta ljus från Punatuuli, Fudge från Granholm´s

Julpaket 3: Österbottenbrickan, Loftets glögg, 2 st handstöpta ljus från Punatuuli, Fudge från Granholm´s, handtuftad tomteluva från Ateljé Hannetar och Loftets klassiska blecklykta

Finns att köpa i Aveos webbshop, samt hos Loftet i Vasa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *