Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Solen ger livsglädje

15 feb , 2019, 11.07 Jenna Matintupa

 

Ah fredag. Vilken härlig känsla ändå! Efter en vecka med massa massa jobb och förkylningar hit och dit skönt med veckoslut. Har noll planer utan tänker mest ta det lugnt och hänga med kiddo. Fint så.

Idag är jag ledig vilket jag verkligen behöver. Min hjärna har verkligen gått på högvarv hela veckan, märker att jobbet spökar men så är det väl alltid inför en deadline på något. Så idag och under veckoslutet ska jag försöka stänga av allt som heter jobb helt och vila hjärnan och så blir det nya tag på måndag! Här kommer nu lite bilder från de senaste dagarna.

I tisdags var det soligt och det kändes som om livet kom tillbaka. Tänk så mycket lite sol kan göra! Måndag var jag ju hemma med sjukt barn, och på tisdag körde vi halv dag. Vid lunch kom mannen hem och bytte av mig och så stack jag iväg på jobb. Hade möte på kvällen också så kom inte hem före efter åtta.

På onsdag var det istället min tur att hänga hemma. Hann bara komma iväg som måste jag svänga om på grund av något virus som gjorde att jag fick svindel. Obehagligt när det hände men som tur inget farligt. Att ligga ner och ”blåsa upp” öronen hjälpte så jobbade med datorn liggande i soffan resten av dagen. Och med foten upp i luften, för lyckades förstås halka och vricka foten lite. Ingen bra början på dagen med andra ord. Blommorna på bordet var iallafall fina, och de har nu kompletterats med tulpaner som jag fick av mannen vändagen till ära. Så nu sprider vasen verkligen vår här hemma.

På onsdag kväll kom bokklubben till oss för att hänga. Var först lite osäker om jag skulle orka men det gick hur bra som helst och det var så skönt att få träffa dem. Har inte haft så mycket ork att åka och träffa vänner hittills under graviditeten, men det är verkligen välbehövligt när det väl händer. Bra gäng dessutom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *