Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Vardagslivet

Veckans fyra favoriter

19 Nov , 2019, 13.13 Jenna Matintupa

 

Hade egentligen tänkt skriva igår men var ensam med barnen största delen av dagen och orkade helt enkelt inte. Kollade hellre på nyaste säsongen av The Crown som kom i söndags. Någon annan som väntat med spänning? Är inne på tredje avsnittet nu och hittills har det varit riktigt riktigt bra!

Inatt har jag sovit riktigt pissdåligt så känner mig mest som en skugga av mig själv. Gick tillbaka i säng genast efter att vi fört Agnes till dagis och sov en timme. Kändes absolut ingenstans och när Alfons vaknade ville jag mest somna om. Men nu har jag duschat, ätit lunch och tänkte vi skulle ge oss ut en stund. Men först det här, fyra bilder jag sparat på instagram på sistone.

Jag drömmer om att någongång öppna en blombutik och sadla om till florist. Det finns en butik i Malmö, Florista, som gör de mest magiska arrangemang. Dessutom är kontot ett av mina absoluta favoriter just nu.

Ursäkta men kan det här vara den godaste smörgåsen någonsin? Frida Lund som har kontot Goda Grejer postade den här för ett tag sen. ”Lördagsmackan at your service. Bagge, smör, kallrökt larre, ruccola, röra på creme fraiche, majo, gurka, pepparrot och dill. Toppa med purjo. From me to you. Ät mycket idag. Jag ska äta hela veckan from nu för gifter mig nästa lör och då vill man ju inte vara hungrig.” Kanske ska göra den i helgen.

Två av mina favoriter, Sofia Wood och Marimekko, har haft ett samarbete där Sofia har juldukat så fint. Enkelt men ändå mysigt. Väldigt bra inspiration för mig också eftersom vi har Marimekkos tallrikar här hemma och kommer äta från dem på jul.

Sist ut, coola Babba Riviera i en näst till perfekt outfit. Skorna är kanske de finaste jag sett på länge och tillsammans med kappan och klänningen. Mmmm. Undra om hon någonsin misslyckas med sina outfits?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *