Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning,Inspiration

Inspiration en torsdag

6 aug , 2020, 14.08 Jenna Matintupa

 

The way we play är en hemsida som får alldeles för lite uppmärksamhet. De har en hel hög med bra bloggar, men gör också olika redaktionella artiklar. ”Small talk” är ett återkommande koncept där de oftast hälsar på hemma hos någon intressant person. Inspirerande, estetiskt tilltalande och genuina artiklar.

En av de senaste är med Josephine Blix, en av grundarna bakom de hypade märket Midnatt. Vi får titta in hemma hos henne och hennes familj i en ljuvlig lägenhet i Bromma. Jag älskar bilderna i artikeln. Varma, avslappnade, okonstlade och genuina. De speglar fint både Josephine och Midnatt.

Fotograf: Linda Alfvegren/Agent Bauer
Fotograf: Linda Alfvegren/Agent Bauer
Fotograf: Linda Alfvegren/Agent Bauer
Fotograf: Linda Alfvegren/Agent Bauer
Fotograf: Linda Alfvegren/Agent Bauer

Föreslår att ni ska gå in och kolla TWWP’s artiklar och bloggar. Där finns massa bra och inspirerande för den som behöver det så här just innan helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *