Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Mode

Den moderna kvinnan 2020

12 sep , 2020, 10.37 Jenna Matintupa

 

Sitter med min morgonkopp te i fåtöljen. Ute regnar det och jag funderar på vad vi ska hitta på idag. De små terroristerna väckte mig lie efter sju och det är ju inte precis vad en vill på en lördag. Men men, har lagt en uppiggande kaffemask, ätit frukost och även om jag säkert skulle somna på en sekund om jag satte fast ögonen så har jag sovmorgon imorgon. Jag får kämpa tills dess!

Så vi skippar sömnen och kollar på ett magiskt modereportage med Elsa Billgren istället. Jag skrev tidigare om vad jag gillade och hur jag ville se ut, här är det i bildformat. Stickade västar, vita blusar med en twist, naturliga färger, jeans och sommarens klänningar. Tidlösa plagg som håller år efter år. Hela modereportaget finns på The Way We Play.

A Fall Fashion Story by ELSA BILLGREN captured by MIRA WICKMAN and styled by MALIN RUDÈN.

Jag tycker Elsa förkroppsligar den moderna kvinnan 2020. Naturlig, avslappnad och välklädd men ändå inte svår. Inspireras av trender men låter personligheten styra. Klassiskt men ändå roligt. Håller inte ni med? Jag gillar det iallafall. Så här ser jag mer än gärna ut i höst. Med min egen twist förstås. Mode handlar ju om att inspirera och för att sen anpassas efter den egna stilen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *