Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inspiration,Kultur,Vardagslivet

På visit i verkligheten

20 sep , 2020, 12.37 Jenna Matintupa

 

Vilken helgen ändå, perfekt höstväder. Just nu sover halva familjen, en ser på tv och jag ska göra skoluppgifter så kanske vi hinner ut i höstsolen när Alfons vaknar. Igår var vi in till stan för att gå på nationalmuseets utställning Mod, kärlek, Frihet! Mumintrollen 75. Den var helt underbar och barnen älskade den lika mycket som jag. Kanske visar mer om den senare. Efter det promenerade vi runt i Tölö, gick till en lekpark och åkte sen hem till pizza och rödvin. Perfekt avslut på en mysig dag.

Tänkt vi kunde titta på tre ljuvliga bilder av Stina Ekblad som var med i senaste numret av Damernas Värld, ”Stina Ekblad – på visit i verkligheten”. Hon intervjuades om sin nya bok, sina karriär och om hennes förhållande till Österbotten och sin uppväxt där. Hur hon genom hela livet gått sin egen väg. Bilderna är så dramatiska och mjuka och beskriver Stina fint. Jag skulle verkligen rekommendera att ni kollar in nyaste numret av DV och artikeln, fin helglektyr. Jag läste den via Readly men den finns säkert i butik nu också. Jag blev också väldigt sugen på att läsa hennes memoar. Tror jag ska försöka få tag i den.

Bild: Damernas Värld

Nu ska jag skriva klart mina skoluppgifter så söndagsmyset sen kan fortsätta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *