Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Till Agnes

Pyjamas i ekologiskt bomull

14 apr , 2016, 10.56 Jenna Matintupa

 

Pyjamas är ju himla praktiskt plagg egentligen. Bara att dra på och går bra att ha fast hela dagen om en inte orkar klä på massa olika plagg. Och överlag tycker jag ju det är viktigt med så mjuka plagg som möjligt på ens bebi och Lindex är verkligen bra på det!

Lindex hade en ta tre betala för två för någon helg sedan och skulle ha en present köpt, så passade på att köpa två stycken pyjamas åt bebben då också.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Tunna, mjuka och riktigt fina. Jag gillar att mönstret är enkelt men att det ändå händer något. Plus att modellen är lös och härlig! Lindex är verkligen bra på bebikläder och det bästa: ekologiskt bomull!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *