Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Agnes outfits,Alla inlägg

Agnes outfits: Gult och gulligt

15 maj , 2016, 23.06 Jenna Matintupa

 

Agnes växer så det knakar, vid torsdagens rådgivningsbesök vägde hon nästan 4200 g och var lite på 53 cm. Inte så konstigt att hon går upp cirka 300 g i veckan med tanke på vilket matvrak hon är. Men inte mig emot, för ju mer hon äter desto snabbare växer hon in i storlek 62, och vi har såå mycket fint i just den storleken!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Romper, strumpbyxor och body från Lindex. Sophie the giraffe är en gåva av Agnes gudmor.

Den här ljuvliga outfiten köpte jag för ett tag sedan och kommer bli såå fin i sommar! Dessutom kan man ställa hängslena så hon kan växa i den. Nu är det dock ännu lite för stort, men i den här farten kanske det passar snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *