Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Vardagslivet

Söndagsrapport

22 maj , 2016, 17.13 Jenna Matintupa

 

Nu sitter vi i bilen på väg ner till södra Finland igen. Vi har spenderat helgen i Österbotten och hälsat på släkt och vänner. Det var Agnes första besök och också första längre bilresa. Ja, har massa att blogga om men inte riktigt möjlighet just nu men i veckan ska jag försöka klämma in lite bloggtid (om Agnes tillåter vill säga!).

image image

Ni kommer ni väl ihåg att följa mig på instagram? Där uppdaterar jag just nu lite oftare. Heter som sagt @jennalinneav där, och på min andra blogg jenna.ratata.fi skriver jag också några gånger i veckan!  Vi hörs i veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *