Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Bebben

En ny liten människa

9 jul , 2019, 03.59 Jenna Matintupa

 

Klockan är lite före fyra på natten och jag ligger vaken så tänkte passa på att titta in. Just nu ligger nämligen en liten baby och äter vid bröstet! På natten till söndag, den 7.7.2019 klockan 01:57, kom äntligen Agnes lillebror till världen! Elva dagar efter beräknat. Den här gången blev det en förlossning på tio timmar som resulterade i en baby på 3495 gram och 49,5 cm.

Förlossningen var jobbig men gick bra, det var en helt annat upplevelse än första gången. Men mer om det senare! Nu drog han bort från bröstet och somnade, och dessutom har jag ganska onda sammandragningar just nu, så ska passa på att lägga mig till rätta. Vem vet om han vaknar igen om tio minuter för att äta. Förra natten åt han mellan ungefär 23:30 och 05:00… Så måste ta varje chans en får att sova!

En kommentar

  1. emzi skriver:

    Han är ju sååå söt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *