Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Inredning

Det börjar likna ett hem igen

21 sep , 2019, 17.30 Jenna Matintupa

 

Johan och Agnes är iväg till butiken och Alfons sover så passar på att kika in under tiden. Sade åt Johan att nu är vi framme vid vår målbild. Fredagkväll hemma i vår lägenhet med allt (så gott som) färdigt. Visst finns det spår av remonten ännu. En del som ska åtgärdas av entreprenörerna men vi kan leva som vanligt iallafall.

En liten titt på lägenheten. Vi har ny säng (den har varit på skären i väntan på att vi skulle ha rum med den), nytt badrum, ny wc och en ny stringhylla i köket. I Agnes rum, som numera är barnens rum, har möblerna fått byta plats och Alfons spjälsäng flyttat in. Idag var vi och hämtade en ny bokhylla till deras rum som är lite mer praktisk.

Nu vaknade Alfons och ska äta så återkommer senare. Vill ni se fler bilder?

4 kommentarer

  1. emzi skriver:

    JAAA! Vill se mera!

  2. Christina skriver:

    Gärna! Så kul att se hur andra har det, så kan en ju råka få inspiration till sitt egna hem också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *