Jenna Matintupa skriver om vardagen som förälder och livets kontraster

Alla inlägg,Bröllop

Sex månader sedan

1 mar , 2019, 12.41 Jenna Matintupa

 

Glad solig fredag och första mars! Idag är det ju faktiskt vår enligt kalendern, men ute är det kallare än på länge. Men blundar en för kylan och fokuserar på solen så känns det faktiskt lite vårigt. Jag började morgonen med en jobbgrej och nu sitter jag hemma och jobbar. Om några timmar ska vi åka och hämta Agnes och sen till rådgivningen för att kolla hur det är med babyn och mig. Agnes ska få komma med för första gången, spännande! Sen ska jag njuta av fredag och kanske fixa någon god middag dagen till ära.

Idag har vi nämligen varit gifta i sex månader. Sex månader låter som världens kortaste tid, samtidigt som själva bröllopet känns såååå avlägset. Jag älskar att se på bilderna, tagna av Sofia Jern, och drömma mig tillbaka. Det var verkligen en perfekt dag och festen blev precis som vi tänkt oss. Mycket skratt, musik och dans! Här kommer också en riktigt bildbomb från första september 2018. Längst ner hittar ni också alla inlägg relaterat till bröllopet ifall ni vill se mera eller kanske själv planerar ett bröllop.

Och tips! Gör en bröllopsbok. Jag gjorde en från ifolor till julen åt oss och våra föräldrar. Även om det var svett och nästan tårar att få ihop den (mitt tålamod är inte så bra när det kommer till sånt) så var det verkligen värt. Den blev skitfin och vi tittar faktiskt i den ganska ofta här hemma. Den ligger på soffbordet och Agnes vill gärna titta i den och gå igenom alla människor.

Här är alla inlägg om bröllopet: Förberedelserna, porträttfotograferingen, vigseln, första delen av festen och sista delen av festen. Andra bröllopsrelaterade inlägg hittar ni här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *